Fotos

A Consultar

Loft a La Floresta (Sant Cugat)

Vivienda 2 Habitaciones

2 Habitaciones 1 Baño 34 m2 de área

Vallès Occidental, Área de Sant Cugat del Vallès, Sant Cugat del Vallès, La Floresta - Les Planes

Referencia: 0062-00097

Certificado de energía:

A 8 minuts a peu de l’estació “La Floresta” dels Ferrocarrils de la Generalitat, i molt a prop de la sortida de l’autopista “Túnels de Vallvidrera”, trobem aquest loft de planta baixa orientat a sud-est en front d’un àrea forestal d’accès públic. Darrera la façana hi ha la sala d'estar i la cuina, amb ventilació directe a l'exterior. La cuina ve equipada amb vitroceràmica, forn, nevera i rentadora. Consta també de dues habitacions, una de les quals amb espai suficient per a un llit doble i l'altre, més petita, pot servir com a dormitori simple o traster. El quart de bany ve equipat amb plat de dutxa.

Ideal per dissenyar el loft al teu gust i amb la possiblilitat d’annexionar el local vei per fer 2 lofts o un sól habitatge de mida més gran. Una altre possibilitat és possar-los en lloguer via AirBNB com a 2 lofts o com una sola vivenda gran, doncs hi ha una demanda altíssima d’habitatges de lloguer a La Floresta. El bosc públic del davant és a la pràctica un jardí d'ús propi. Truca'ns i t'ho mostrem de seguida !!!


A 8 minutos a pie de la estación "La Floresta" de los Ferrocarrils de la Generalitat, y muy cerca de la salida del autopista "Túneles de Vallvidrera", encontramos este loft en planta baja orientado a sureste y frente de un área forestal de uso público. Tras la fachada están la sala de estar y la cocina, ambas con ventilación directa al exterior. La cocina està equipada con vitrocerámica, horno, nevera y lavadora. Consta además de 2 habitaciones, una de ellas con espacio suficiente para un cama doble y la otra, más pequeña, puede servir como dormitorio simple o espacio de trastero. El cuarto de baño viene equipado con plato de ducha.

Ideal para diseñar el loft a tu gusto y con la posiblilidad de anexionar el local vecino y hacer 2 lofts o una sólo vivienda de mayor tamaño. Otra posibilidad es ponerlos en alquiler a través de Airbnb, pues existe una demanda altísima de pisos de alquiler en La Floresta. El bosque público del enfrente es en la práctica un jardín de uso propio. Llámanos y te lo mostramos enseguida !!!

Detalles
  • Precio:  A Consultar
  • Estado: Venta
  • Superficie útil: 34 m2
  • Superficie total: 35 m2
  • Estado: Regular
  • 2 Habitaciones
  • 1 Baño
  • Año de construcción: 1960
  • Certificado de energía: G
CENTRO INMOBILIARIO SANT CUGAT   7086